Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Фелисити Хъфман проговори за делото си за прием в университети

отпечатай новината

09.04.2019 14:46 | Видян 1511 пъти

Фелисити Хъфман проговори за делото си за прием в университети

Фелисити Хъфман, която стана любимка на домакините с ролята си на Линет в „Отчаяни съпруги“, ще се признае за виновна в рамките на делото за скандалния прием в университети, който разтърси Холивуд преди месец.

Приемам изцяло вината си и изпитвам сериозни угризения и срам за действията си. Поемам пълна отговорност за тях и ще приема последствията за това, което съм извършила

откровена е Хъфман. Тя допълва още, че е засрамена от болката, която е причинила на собствената си дъщеря и образователната общност. Категорична е и че наследницата й не е знаела за действията на майка си. „Искам да поднеса искрените си извинения на студентите, които се трудят неуморно, за да влязат в желания от тях университет, както и на техните родители, които са готови на огромни жертви в името на бъдещето на децата си, но го правят по честен начин“, обясни още актрисата в изявлението си.

Припомняме, че Хъфман бе сред 33-мата души, арестувани в началото на месец март заради корупционни действия, свързани с приемането на децата им в престижни университети. Те са обвинени в това, че са броили суми от по 10-15 000 долара до 6, 5 милиона долара, за да може наследниците им да се обучават в луксозни кампуси. Още 17 души бяха арестувани заради схемата.

Това са спортни треньори в университетите и служители в администрацията. Те са правили фалшиви дипломи и снимки с Фотошоп, които да доказват несъществуващи спортни постижения на богаташките наследници. Наказанието, което очаква Хъфман, колежката й Лори Луглин и останалите обвинени, може да достигне и до 20 години лишаване от свобода.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !