Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Елизабет II няма да позволи на Маркъл да отглежда детето си като веган

отпечатай новината

10.04.2019 12:37 | Видян 1687 пъти

Елизабет II няма да позволи на Маркъл да отглежда детето си като веган

Херцогинята на Съсекс Меган, която очаква първото си дете, е получила предупреждение, че кралица Елизабет Втора няма да й позволи да отглежда детето си като веган, пише Дейли експрес.

Първото отроче на Меган и принц Хари се очаква да се появи на бял свят по-късно през месеца, като мнозина се надяват то да се роди на същата дата като Нейно Величество - 21 април.

Според Woman's Day 37-годишната съпруга на принц Хари е изявила желание да отглежда детето си като веган. Според неназован източник от дворцовите среди тази идея е разгневила кралица Елизабет II.

"Нейно Величество няма да допусне подобно нещо", казва източникът.

Идеята е станала повод за напрегната дискусия между херцогинята на Съсекс Меган и принц Хари, който не желае да разстройва баба си.

"Принц Хари се надява, че Меган ще се успокои след раждането на бебето. Той приписва идеята й на по-наситените й емоции през бременността. Меган изглежда склонна да не се съобразява с кралските традиции и да прекрачва границите, на което не се гледа с добро око, особено от кралицата. Нейно Величество просто няма да толерира новото кралско бебе да бъде отглеждано като веган", допълва източникът, цитиран от БТА.

През март херцогинята на Съсекс Меган отново разбуни духовете, след като беше съобщено, че след раждането на бебето тя няма да ползва услугите на бавачки, а ще разчита на помощта на майка си.

Изданието отбелязва и поредния шокиращ слух, разпространен от интернет тролове, който гласи, че Меган Маркъл се преструва на бременна.

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !