Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Никой не хареса новия Джон Сноу

отпечатай новината

10.04.2019 12:52 | Видян 1403 пъти

Никой не хареса новия Джон Сноу

Народът срещу Джон Сноу – причината е, че актьорът Кит Харингтън си обръсна брадата и не се хареса на никого в новия си вид.

Малко преди премиерата на дългоочаквания последен сезон на Игра на тронове, Кит предприе промяната. В неговия случай, тя е доста драстична, защото действително актьорът почти не прилича на себе си с гладко избръснато лице.

След като го гледахме като Джон Сноу в Игра на тронове почти десетилетие, сега Кит най-после е свободен да изглежда, както пожелае. И явно е решил да скъса с образа на копелето на Нед Старк, отбелязвайки новия етап в живота си.

Новата му визия обаче предизвика вълна от обидни коментари в мрежата. “Джон Сноу без брада? Не познавам това момиче”, написа един потребител в Туитър.

Уви, собствената му съпруга също не го харесва така.

В телевизионно шоу, където Кит и Роуз Лесли участваха заедно, тя се обърна към него и полушеговито го попита: “Колко бързо може пак да ти порасне брадата?”.

Твърде вероятно е актьорът да е имал силна нужда от промяна. За масовата публика до момента той е олицетворение на Джон Сноу, а това може да бъде както тласък, така и спънка за кариерата му от тук нататък.

След края на сагата, Кит ще трябва да се справи с предизвикателството на еднотипните роли, които ще му предлагат, и да си проправи пътека като актьор с разностранни възможности.

Междувременно всички очакваме старта на Сезон 8 през април. Последният епизод от Сезон 7 беше излъчен на 27 август 2017-а, а през 2018-а сериалът нямаше излъчване.

Цялата епична телевизионна сага ще приключи на 19 май тази година. Тогава ще видим последния епизод от последния сезон на Игра на тронове.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !