Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Неочаквани признания от Камен Алипиев...

В „Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на една...

Пи Диди се извинил на Алекс заради коментар за Джей Ло

отпечатай новината

11.04.2019 15:44 | Видян 1618 пъти

Пи Диди се извинил на Алекс заради коментар за Джей Ло

Откакто Дженифър Лопес и Алекс Родригес се сгодиха преди около месец, започнаха различни спекулации за това дали някой не кръшка тайно на другия и доколко връзката им е устойчива. И двете звезди имат дълъг списък със завоевания и докато спортистът бе вече замесен в изневяра, певицата повдигна въпросителни след коментар на нейна снимка от бившия ѝ – Пи Диди.

Става въпрос за нейно селфи, на което позира по спортен екип, демонстрирайки стегнатия си корем, за което рапърът пусна коментара „О, Боже“ с емотиконка на влюбено човече. Ревнивият Родригес веднага написа отдолу „Късметлия“, визирайки факта, че сега той е с Лопес.

Размяната на коментари стана повод за клюки и спекулации, че Лопес тайно поддържа отношения с бившия си, с когото бяха заедно в периода 1999-2001, ала латината побърза да изясни ситуацията.

„Само за ваша информация, Диди писа на Алекс след това, за да се извини. Съобщението му беше нещо от сорта на: „Не съм имал някакви задни мисли. Уважавам много и двама ви и съм щастлив за вас“, обясни Лопес в шоуто The Breakfast Club.

„Бяхме гаджета като млади, това беше преди векове. Беше друг тип връзка, на практика бяхме деца“, коментира още звездата. И докато тя чисти името си от потенциални любовни скандали, годеникът ѝ също беше обвинен в изневяра от Хосе Кансеко, който твърди, че Алекс е мамил Лопес с бившата му съпруга Джесика.

Самата Дженифър видимо не е притеснена от този факт, макар че Родригес е известен като плейбой в шоубизнес средите след многобройните си връзки с дами като Деми Мур, Тори Уилсън, Камерън Диас, Кейт Хъдсън, Бетани Франкъл, Мадона, Синтия Скъртис.

„Няма значение какво се говори, аз знам каква е истината и той знае. Двамата си вярваме и сме щастливи заедно. Няма да позволим на други хора да се опитват да определят връзката ни, аз знам най-добре каква е тя“, каза преди дни пред Charlamagne дивата.

Източник: tialoto
Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !