Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Лили Иванова се топли с лампа преди участие

отпечатай новината

11.04.2019 17:17 | Видян 1417 пъти

Лили Иванова се топли с лампа преди участие

Лили Иванова си пече краката с лампа, за да ги стопли в априлската вечер, видя HotArena.

Куриозната случка произлезе преди концерта й в Гоце Делчев онзи ден. Самата певица пусна снимка как се топли във Фейсбук, за да онагледи ситуацията. Явно топлината в стаята от печката и радиатора не е била достатъчна.

Лили отдавна е известна, че преди концерт обича да се усамотява мълчаливо и сега е направила същото. На фотоса се вижда още как машата й е направо на масата. А на бюрото й е куфарчето за гримиране.

От години примата ходи само със свои гримове на участия, тъй като не позволява каква да е козметика да се допира до кожата й. Това се случва не само по концертите й, но и на все по-редките й ТВ изяви.

В Гоце Делчев примата демонстрира и как използва новите си, големи слушалки за уши. Те са, за да чува по-добре музикантите по време на концерт, както и какво пее самата тя.

Теоретично се приема, че по този начин се подобрява качеството на изпълнение. На практика обаче Лили няма нужда от подобни средства, тъй като е доказала с времето точността на изпълненията на тоновете си.

Затова и феновете смятат, че слушалките са по-скоро средство, за да се отличи от колегите си. Или просто, за да ограничи шумовете в залата, които я дразнят, предават от Телеграф.



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !