Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Ема Бънтън: Ще има турне на Spice Girls

отпечатай новината

15.04.2019 12:46 | Видян 754 пъти

Ема Бънтън: Ще има турне на Spice Girls

„Spice Girls“ ще имат турне, въпреки обтегнатите отношения между Мел Би и Гери Хонър. Това заяви Ема Бънтън в шоуто на Донътън Рос.

Групата се връща отново в звукозаписното студио в понеделник, за да продължи репетициите, увери русокосата певица.

43-годишната изпълнителка е категорична, че всичко в „Spice Girls“ е наред и въпреки скандала за секса между двете нейни колежки, планираните им концерти няма да бъдат отменени.

„Всичко е наред. Писахме си за това, което се случи“, разказа Ема.

Спайската посочи, че за толкова години, всички те се познават много добре като характери и могат да се справят с подобен проблем. „Ние имаме различни приятелства, затова ние работим много добре заедно“, каза още тя.

След признанието на Мел Би, Гери обяви, че не е имала интимни отношения с нея. По повод признанието, говорителят ѝ съобщи: „Беше много разочароващо да четем отново тези слухове. Гери е много благодарна за вашата подкрепа и лоялност през годините.

Тя обича „Spice Girls“: Ема, Мелани, Мелани и Виктория. Тя иска да знаете, че това, което се съобщи наскоро не е истина и нарани дълбоко нея и семейството ѝ“.

Според източници, близки до групата, отношенията между двете приятелки са обтегнати. Въпреки че са скарани, те ще отидат на турнето, защото няма как да разтрогнат договора, който са сключили с партньорите си.

Турнето на „Spice Girls“ стартира другия месец. В него няма да участва Виктория Бекъм, която покрай работата си в модната къща не може да отдели толкова време за концертите. Въпреки това дизайнерката сподели, че може би ще присъства на едно от участията на групата, дори може да се качи на сцената.


Източник: tialoto
Снимка: Instagram



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !