Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Бела Торн на партито на Коачела

отпечатай новината

15.04.2019 11:29 | Видян 955 пъти

Бела Торн на партито на Коачела

На партито след втория ден от фестивала Коачела Бела Торн си направи с предизвикателни снимки с тоалет в черно със сребърни пайети.

Актрисата се появи в секси визия на партито след втория ден от Коачела. Тоалетът на Бела Торн се състоеше от къси панталонки в черен деним с висока талия, които нагоре бяха придружени единствено от секси сутиен, целия в сребристи пайети. По-късно през вечерта, звездата добави и отпусната жилетка в същия стил.

Макар и дрехите й да бяха сравнително малко, Бела не се поколеба с аксесоарите. Дългите ръкавици и чизмите й на висок ток със същия бляскав ефект, направиха визията й необичайна, но и много бляскава. Към тях прибавяме и масивното колие с кръст, големия пръстен на лявата ръка и сребърните фиби, на които пишеше “icon”.

Торн не се спря до тук, а дори се усмели да наруши едно от неписаните правила в света на модата и сложи не един, а два големи часовника. Гримът й беше също толкова нестандартен със сребрист едър брокат за сенките и ярко червено червило, което подчерта огнения цвят на косата й.

Всичко това направи визията й едно голямо натрупване на сребристо и черно, което би било счетено за близко до безвкусицата навсякъде освен на Коачела. Фестивалът позволява на посетителите да си поиграят със смели бляскави тоалети и затова удобряваме с две ръце избора на червенокосата.

На събитието тя освен че си направи предизвикателна фотосесия до лилава пинята, звездата се снима с приятеля си Мод Сън. Двамата са заедно от октомври и според близките й са по-близки от всякога.

Когато е говорила преди за връзката си с него, тя я описва като отворена. Докато двамата бяха заедно, актрисата имаше още една сериозна връзка с приятелката си Тана Монду, която приключи през февруари. Тримата множество пъти се появяваха заедно в социалните медии и предизвикваха коментарите на потребителите.

Източник: Missbloom

Снимки: Profimedia

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !