Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Орисаха Тео на Део в Банско

отпечатай новината

15.04.2019 14:04 | Видян 1411 пъти

 Орисаха Тео на Део в Банско

Тв водещият Деян Славчев–Део кръсти второто си бебе в Банско. Най-забавния блондин в тв ефира вече е горд баща на две деца и неотдавна кръсти и втория си син Тео.

Щастливата съпруга на Део–Мариана, не крие, че семейството е изключително сплотено, а след раждането на второто бебе са още по-щастливи.

„Забавляваме се неспирно всеки ден с моите момчета. Докато оставя за секунда мъничето и се обърна към Боби, скачам отново към Тео.

Вечерта се присъединява към нас и Део, и идилията става пълна”, споделя Мариана.

Двамата станаха родители за втори път навръх 14 февруари и кръстиха втория си син Теодор. Наскоро те орисаха детето в Банско, а орисниците пожелаха на малкия много здраве, неизчерпаема любов към живота, каквато струи от родителите му.

„Здрав е, храни се, а като не спи се усмихва. Батко му постоянно е до него.

Много го обича и не спира да го прегръща”, със смях споделя още съпругата на Део.

В момента тя е напуснала София и се радва на спокойствието на Банско. Казва, че й липсват работата и колегите, но се опитва да компенсира със сноуборд, пише "България днес".

Део от своя страна снове между Банско и София, за да помага на семейството си.

„И той се изморява, но като види децата и светва. Малко е зашеметен и не усеща какво точно се случва, макар да му е за втори път.

Стои, гледа Тео, прегръща го, целува го, но недоумява много–много. Но то е нормално. Като започне да върви и да се занимава повече, тогава и Део ще започне да го разбира, точно както беше и с Боби”, с усмивка споделя Мариана.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !