Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Хотел Marinela Sofia отново отвори врати за форума Равенството значи повече

отпечатай новината

16.04.2019 11:04 | Видян 1171 пъти

 Хотел Marinela Sofia отново отвори врати за форума Равенството значи повече

Най-голямото предизвикателство пред хората с различни възможности в България е включването в пазара на труда
На 15 април в хотел Marinela София за втора поредна година повече 30 големи български и международни организации отразлични сектори, сред които  банкиране, финанси, IT, услуги, бързооборотни, телекомуникационни и много други, предоставиха възможност на хора с различни възможности (с ТЕЛК и без ТЕЛК) да станат част от техните екипи.

В миналогодишното издание на форума JAMBA, Ernst and Young Bulgaria и Сдружение "Маринела" направиха първата крачка за включване и интеграция на хората, които имат различни възможности и потенциал. Събитието, продължило в рамките на целия ден бе  посетено от миналогодишни участници, които споделиха, че са открили своето работно място именно тук, през изминалия април.

В официалното откриване на форума вчера се включиха г-жа Мина Владимирова  - директор на Дирекция „Социални дейности“ към Столична община и г-жа Елеонора Пачеджиева директор на Дирекция „ Политики за хората с увреждания“, които насърчиха присъстващите компании и изразиха своята подкрепа към инициативата.

Най-голямото предизвикателство пред хората с различни възможности в България е включването в пазара на труда, както и възможността за допълнителни адаптирани обучения повишаващи тяхната квалификация, знания и умения.

Всеки има право на шанс, защото равенството значи повече!

Събитието е под патронажа на Президента на Република България и Столичната община.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !