Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Карди Би на наградите Swisher Sweets

отпечатай новината

17.04.2019 10:19 | Видян 1394 пъти

 Карди Би на наградите Swisher Sweets

На nаградите Swisher Sweets звездите избраха да се фокусират върху ефектни прически и най-добрите бяха на Иги Азалия и победителката на голямата награда на вечерта – Карди Би.

На събитието на Swisher Sweets Карди Би беше наградена с така наречената “Spark award”. Тя се присъжда на известни личности с впечатляващи успехи в сферата си.

В благодарствената си реч тя каза: “Някой би попитал “Защо тя отново”… Отговорът е очевиден – защото си скъсах задника, за да го постигна!”. Певицата не позволява на негативните коментари срещу нея и драмите, с които я забъркват, да я спират. На наградите Грами, тя спечели призът за най-добър рап албум.

Изглежда и че не мисли да спира да работи усилено – в интервю на същата вечер тя сподели, че ще се опита до края на годината да създаде още един албум.

Визията й от килима на Swisher Sweets беше впечатляваща комбинация от цветове. Костюмът й сияеше в различни нюанси на синьо, зелено, лилаво и сиво – подобни на нюансите, които се появиха и в косата й. Неоново жълтите й нокти пък придадоха интересен акцент.

Иги Азалия също присъства на събитието и последва примера на Карди, като направи главен акцент в тоалета си прическата. Нейното светло русо доби различни нюанси на залеза, което създаде интересен ефект. Останалата част от тоалета й беше секси с потник с една презрамка и плътни черни дънки.

Вижте нейната визия и тези на другите присъстващи на събитието в галерията.

Източник: missbloom
Снимки: Profimedia


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !