Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Криско обяви интелектуалци за хомо

отпечатай новината

18.04.2019 14:40 | Видян 1369 пъти

Криско обяви интелектуалци за хомо

В пореден скандал се забърка рапърът Криско. След като обяви съвместен проект с Разградската филхармония, цялата интелектуална гилдия скочи против него. Нарекоха го "псевдомузикант" и "без грам талант".

Криско не само не потули скандала, но го разпали още повече. В интервю за сутрешния блок на Нова телевизия той направи остро изказване. "Интелектуалните музикални критици имат в момента една огромна възможност първоначално да хванат диригента за палката и да се насочат към входа на техния хомосексуален свят".

Думите му буквално подлудиха диригенти, композитори и музиканти. Няколко артисти от Пловдивската опера и Софийската филхармония излязоха с остри статуси в социалните мрежи, че не може един човек, който няма нищо общо с културата, да раздава такива епитети. "Психоза и увеличаване на личността. Това мога да кажа за Криско", написа музикантът Венци Мицов.

"Самата дума "филхармония" произлиза от гръцкия език, както апропо и самата музика, и означава "приятели на хармонията". Защото хармонията е всичко на този свят. Излезем ли от нея, сме "чао". Та възмущавам си се аз и се чудя като как един рап изпълнител със своята "музика", нарочно слагам кавичките, която е дисхармонична в същността си и крайно аморална в словото и посланието си, може да се съчетае със симфоничен оркестър. Че и диригент", избухна композиторката на "Гълъбо".

Самият Криско обясни чрез пиара си, че прави един спектакъл и кани който иска, да го гледа. А интелектуалците, които не го харесват, просто да не идват, с което подчертава, че иска да сложи край на разразилата се дискусия от последната седмица, пише "България Днес".    


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !