Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Алекс Родригес: Подготвях се за предложението 6 месеца

отпечатай новината

20.04.2019 09:11 | Видян 789 пъти

 Алекс Родригес: Подготвях се за предложението 6 месеца

„Подготовката ми отне почти 6 месеца“. Това призна Алекс Родригес по повод предложението за брак, което наскоро направи на Дженифър Лопес. Спортистът гостува в шоуто на Джими Фалън, където разказа за трепетите си преди годежа.

Любимият на певицата уточни, че дори отишъл предварително на плажа, за да огледа мястото и изпипа всеки детайл, за да не се провали.

„Три дни преди това репетирах – ходих на плажа с асистента си, падах на коляно пред него и му правех предложение“, разказа той.

Родригес призна, че се опитал да засече кога залезът е най-хубав, за да може предложението му да бъде още по-запомнящо се. „Чаках перфектния залез. През първия ден той беше в 18:27, на следващия – в 18:29. На третия заваля. В крайна сметка планирах всичко за 18:29. И се получи“, добавя с усмивка баскетболистът.

Родригес и Джей Ло се сгодиха преди малко повече от месец – на 9 март. Тогава двамата споделиха няколко снимки от Бахамите. На една от тях пишеше „Тя каза ДА!“.

Междувременно актрисата и изпълнителка се подготвя за поредната си роля и спомена на няколко пъти, че не бърза за сватбата си, но иска тя да е перфектна, защото ще е четвърта и последна.

Източник: tialoto
Снимка: instagram

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !