Отличникът на Hell’s Kitchen бе...

Самопровъзгласилият се за цар на равиолите Кирил се...

Стефан Вълдобрев и Обичайните...

Осем града и нов албум с единайсет нови песни...

Деми Мур издава мемоара, който писа 9 години

отпечатай новината

21.04.2019 09:06 | Видян 2076 пъти

Деми Мур издава мемоара, който писа 9 години

Актрисата Деми Мур ще издаде мемоара си през септември - девет години след като обяви, че работи по него.

Издателство Харпър Колинс описа мемоара като "много откровен и проникновен". В него тя описва всичко - от "бурната връзка с майка си", с която не се вижда отдавна, до трите си брака, сред които с актьорите Брус Уилис и Ащън Къчър.

Деми Мур сключи договор за издаването на мемоара през 2010 г., когато още беше омъжена за Аштън Къчър, припомнят от БТА. Те се разделиха през 2010 г. и се разведоха през 2011 г. Издателството отказа да разкрие подробности около договора за книгата, но се говори, че е за 7-цифрена.

Преди две години актрисата говори много директно за стреса, който изпитва постоянно. Тя показа снимка на устата си по време на гостуването си в шоуто на Джими Фелън.

"Останах без един от зъбите си. Много ми се иска да ви кажа, че е заради това, че съм карала скейтборд или нещо подобно, но всъщност причината е стресът, който е един от най-големите убийци в Америка", заяви Деми Мур.

Деми Мур сподели още, че дъщерите й харесват "появилата се дупка в усмивката й", защото по този начин изглеждала "по-човешки".

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !