Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Папи Ханс: Стефан Илчев ще е големият победител в Капките

отпечатай новината

22.04.2019 11:23 | Видян 2755 пъти

Папи Ханс: Стефан Илчев ще е големият победител в Капките

Константин Трендафилов - Папи Ханс разказа за емоциите си в шоуто за преобразявания в „Здравей, България” по Нова.

„В момента в „Като две капки вода” има една тройца, която се състезава кой ще бъде най-отгоре. Мисля, че победителят ще бъде измежду Мария Илиева, ТИТА и Стефан Илчевски. Мисля, че това ще бъде Стефан, защото до този момент той показа някои от най-трудните имитации. Неговото пеене е шокиращо добро. Убеден съм, че има още много какво да покаже”, смята Константин Трендафилов - Папи Ханс. Известният писател и певец разказа за своите емоции и преживявания в шоуто за преобразявания.

„Вече се появи синдрома на бойната дружина. С времето все повече започваме да имаме усещането, че сме заедно в това нещо, което никак не е толкова лесно, колкото изглежда, макар че е забавно и неизбежно си ставаме по-близки”, разказа Константин Трендафилов.

„Много добре се чувствам в „Като две капки вода”, обаче съм доста изморен. В началото го караш на ентусиазъм, но съм достигнал до този момент, в който ентусиазмът се превръща в здравословна амбиция”, разкри Папи Ханс.
 
„Понякога нямам физическата възможност да се готвя. Например за образа на Бисер Киров, който беше ултимативния ми провал до този момент, имах криво ляво около 40 минути, през които да репетирам парчето и въобще не успях да вляза в образ. За Слави Трифонов имах повече време”, разказа Константин Трендафилов.
 
„Женските образи са ми страшно трудни. Следващата седмица ми предстои женски образ на лейди Гага. Костюмчетата винаги са много вталени и няма къде да се скрия. Няма как да заприличам на секси мадама, макар да се опитвам, но до този момент не се получава”, пошегува се певецът.

„В образа на ДАРА показах повече от себе си, отколкото съм предполагал, че ще покажа в едно шоу. Тя много се забавлява. Преживяването ѝ беше същото като моето, гледайки Милко като Папи Ханс. ДАРА има голямо чувство за хумор. Апелирах към чувството за хумор, а не за естетика, защото не приличам на нищо”, разказа Папи Ханс.

„Не възприемам „Като две капки вода” като състезание по пеене. Аз съм човекът, който най-малко се интересува дали ще победи или не. Оставяйки настрана това, имам притеснение, защото аз пея в един много къс диапазон, докато останалите хващат от най-ниския до най-високия”, разкри певецът.



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !