Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Майката на Бритни: Държат я в психиатрията насила

отпечатай новината

22.04.2019 13:34 | Видян 1914 пъти

Майката на Бритни: Държат я в психиатрията насила

Има голяма вероятност Бритни Спиърс да е попаднала в психиатричната клиника не по собствена воля. Това съмнение изрази нейната майка, пишейки в социалните мрежи. Според нея, певицата може и да е добре, но да я държат там насила.

Жената призова феновете за подкрепа.

Много от публикациите на фенове на изпълнителката са с хаштаг #FREEBRITNEY (#ОсвободетеБритни). Голяма част от статусите им в подкрепа на изпълнителката са харесани от нейната майка.

„Надявам се да подкрепяте Бритни, опитвайки се да сложите край на нестабилното ѝ психично състояние. Надявам се истински, че бившият ви мъж не я държи някъде против волята й“, написа мъж в Instagram.

В началото на годината Бритни обяви, че здравословното състояние на баща ѝ се влошава и тя ще остави ангажиментите си на заден план, за да се грижи за него. Смята се, че лечението на Джеймс Спиърс е само претекст на звездата да се оттегли от общественото пространство заради психичните ѝ проблеми.

Оказва се, че бащата на Бритни е искал да я вкара в психиатрична клиника още миналата година, но тя отказала. Сега майка ѝ обаче предполага, че бившият ѝ мъж също е замесен.

Източник: tialoto
Снимка: Instagram


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !