Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Мегз предсказала ареста на любовника си

отпечатай новината

24.04.2019 10:48 | Видян 1548 пъти

Мегз предсказала ареста на любовника си

Дизайнерката Миглена Каканашева, по-известна като Мегз, призна, че е предсказала ареста на любовника й Румен Рончев близо половин година по-рано.

„Всеки ден в продължение на 5-6 месеца повтарях на всички около мен ше ми се случи нещо лошо, защото не може да съм толкова щастлива. Имах всичко, за което съм мечтала. Случи ми се голямата любов – като по филмите“, изповяда се миньончето пред bTV.

Каканашева обясни, че се е почувствала „счупена“ след скандала с Рончев, след който бизнесменът се оказа зад решетките. Категорична бе обаче, че не е искала да завземе фирмата му. „

Как мислите се появява едно момиче 49 килограма и заплашва някой мъж, за да й прехвърли бизнеса. Всичко това се е случило пред нотариус“, отсече тя.

По повод факта, че той е все още женен, Мегз обясни, че Рончев все още не е задействал процедура за развод заради заплахи от страна на съпругата му, че ще се самоубие, пише Монитор. Той от години не живее с тази жена допълни още носителката на Златна игла.

Припомняме, че Румен Рончев е обвинен от прокуратурата за съучастничество в обсебването на лизинговия джип на Мегз, струващ 98 560 лева. Миглена се затруднявала да му плаща вноските и според прокуратурата през септември м.г. умишлено склонила Румен Рончев и братовчед си Антон Лесов да присвоят джипа.

В края на септември 2018 г. Каканашева обявила за откраднат джипа си марка Мерцедес G350. Жалбата в Първо районно била подадена от братовчеда на Мегз- Антон Лесов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !