Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Започнаха снимките на "ТИЛТ"

отпечатай новината

24.03.2009 15:23 | Видян 6558 пъти

Започнаха снимките на

Днес, 24 март, е първият снимачен ден на новия български пълнометражен филмм „ТИЛТ” в България. Продуценти на лентата са „Чучков Брадърс” (България) и „Остлихт филмпродукцион” (Германия). Същинският старт на „ТИЛТ” беше на 13 март в Германия в малкия провинциален град Хайлигенщат, където главните герои Сташ (Явор Бахаров), Ивайло Драгиев (Ангел) и Гого (Ованес Торосян) емигрират.

По традиция началото на филма у нас беше полято с шампанско на снимачната площадка в района на паметника на Съветската армия. Наздравица за успеха на „ТИЛТ” вдигнаха главните виновници Виктор Чучков-син, който е режисьор на лентата, продуцентът Борислав Чучков, актьорите от класа на проф. Пламен Марков - Явор Бахаров, Ивайло Драгиев, Ованес Торосян, Радина Кърджилова (Беки), самият проф. Марков, Галина Бежанска – директор на дирекция „Култура” към Столична община, журналисти и гости. Актьорът Георги Стайков е в България специално за снимките на „ТИЛТ”. Въпреки че днес няма участие в сцените, той дойде на снимките заедно със своята съпруга Мариян (шведска оперна певица) и двегодишния си син Николай.

„Лесно се съгласих да бъда полковник Катев, защото сценарият е много хубав. Това е първата ми истинска голяма роля в България след 1991 г. Моят герой е лош човек, но с добро сърце”, заяви Георги Стайков.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !