Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Синът на Кали втрещи мрежата със смущаващи кадри

отпечатай новината

24.04.2019 14:07 | Видян 3422 пъти

Синът на Кали втрещи мрежата със смущаващи кадри

Най-големият син на попфолк изпълнителката Кали – Георги, скандализира мрежата със смущаващи кадри.

Снимковият материал е със сексуален характер. Любопитна подробност е, че дамата, с която си разменя ласки, е не коя да е, а една от най-новите звезди на българската хип-хоп сцена Виктория Тодорова, известна с псевдонима си Котенцето.

Един от извратените фотоси е публикуван в профила на Георги в социалната платформа Инстаграм, а поредицата от снимки в официалната страница на рап изпълнителката. Според запознати Георги и Виктория имат отношения от съвсем скоро, пише Телеграф.

Не случаен е и един от коментарите под публикацията на наследника на Кали – „Намерихте се“. Новата светска двойка не е гледана с добро око, според меломаните двамата се опитват да заформят скандал, което по-скоро ще провокира негативни коментари, отколкото пожелания за щастлива и спокойна връзка.

На кадрите те се целуват, а езиците им съвсем умишлено са завъртени към камерата. Вижда се бялото от очите им, което още повече усилва искания ефект от Жоро и Котето.

Котенцето е една от най-желаните изпълнителки в момента и определено присъствието й ще вдигне самочувствието на Георги. Преди време тя беше интимна с колегата си Марсо, но двамата така и не пожелаха да афишират връзката си официално.

За певицата е ясно също, че е твърде млада и обича да сменя мъжете като носни кърпички.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !