Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Емануела си снима дупето

отпечатай новината

24.04.2019 15:38 | Видян 5982 пъти

Емануела си снима дупето

Чалга дивата Емануела винаги е била провокативна и скандалите са неизменна част от нея. Но винаги в основата й са мъже или колежки, а не парадиране с гърди, дупе и т.н.

Е, последният фотос на певицата в личния й профил говори друго. Най-накрая тя се осмели да си снима дупето, което видимо добре поддържа във фитнес залата. Певицата направила този фотос като провокация към всички, които в последно време обсъждат задните й части и твърденията, че е качила килограми.

За съжаление на мнозина, Емануела не се е пуснала по голо дупе, а с панталон, но и той не може да прикрие добре оформените й бузи. От няколко години тя е активна в спорта и това ясно си личи на фигурата й, пише БЛИЦ. Не случайно Емануела е обявена за една от най-добре изглеждащите попфолк звезди в бранша.

В последно време на участията си тя ходи само с панталони и като че ли е захвърлила късите рокли. Пред познати заявила, че са вече демоде и този евтин сексапил вече не върви във фолка.

Тя е на мнение, че мъжът много повече се възбужда от прилепнал панталон и секски блуза, които остават на въображението му какво има отдолу, а не да си изкарват цялата анатомия на показ.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !