Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Стана Катич снима Забравена в София на фона на гайди

отпечатай новината

30.04.2019 09:31 | Видян 1002 пъти

Изкачваш Витоша за да заснемеш сцена за сериала „Забравена“, където се подвизаваш със значка на агента от ФБР Емили Бърн. През цялото време „тормозиш“ екипа с мелодии на гайди, докато похапваш баница. Това не е история от някой роден талант, а на световната звезда Стана Катич. Това разказа самата тя пред „Монитор“ на сета на хитовия сериал на AXN, който се завръща с втори сезон на 15 май от 21 ч.

Освен че получи шанса да види една сцена в аванс, „Монитор“ успя да разгледа и костюмите на героите за втори сезон. Те са по-тъмни в сравнение с тези за първи, но по всичко личи, че ни очакват по-бляскави епизоди. Всеки от главните попълнения в каста до някаква степен претърпява промяна. Така, например, Алис (Кара Тиоболд) вече не е домакиня и в гардероба й се забелязват работни тоалети.

Що се отнася до сюжета - след като проследява и убива своя похитител, Емили се опитва отново да се върне към нормалния си живот. Това се оказва трудна задача, тъй като не може да се отърси от пропитото с физически и психически тормоз в продължение на шест години минало. Бърн привлича на своя страна в тайно разследване на загадъчната си история полицейския следовател Томи Гибс. Когато случаят отново заплашва да стане смъртоносен

Емили ще рискува всичко в името на истината. Всичко това отново е изцяло заснето в София и околностите, с изключение на две серии със сцени от Молдова.

Докато ни разказват за работата си по „Забравена“, Катич и целият екип на терен правят пауза, за да се подсилят с баница. Оказа се, че традиционното ни ястие оглавява списъка с предпочитания на актьорския състав на драматичния трилър.

„На снимачната площадка баницата е най-любимото ни нещо. Една вечер не успях да заспя и до 5: 30 ч. сутринта обикалях магазините, за да намеря откъде да си купя. Това е най-вкусното нещо“, категоричен е Патрик Хюсингер, който влиза в ролята на Ник – съпругът на Емили, който се жени повторно, след „смъртта й“. Той е голям почитател и на българската история, която сравнява със сценария на „Игра на тронове“, като е силно впечатлен от епичната битка при село Ключ. Патрик разполага с още една българска връзка – сестра му е омъжена за мъж от Варна от десетилетие и след като опознава страната ни, актьорът съжалява, че не е идвал преди с тях на екскурзия.

Катич, Хюсингер и компания работят с общо 130 българи за снимките на „Забравена“. Всички много се сближават и обикалянето по ресторанти и барове става неизбежна част от графика. Любимото им занимание обаче е посещаването на Escape Room (б. а. - стаи със загадки) . "Българският екип е невероятен и се чувстваме много щастливи , че сме с толкова опитна група. Всички са страхотни. Тук имате и добри хотели, ресторанти… Като цяло е едно прекрасно място", коментират те.   

Стана се радва много и на природата ни. „Често ходя да се катеря и да опознавам разни места. Ходила съм до Белоградчик, на Мальовица, на други места около Рила, Витоша, на язовир  Искър… Често ходя на езда в околностите”, разказа ни още тя.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !