Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Киану Рийвс: Отлъчен за 10 години от Fox, защото отказал роля

отпечатай новината

07.05.2019 09:17 | Видян 1292 пъти

Киану Рийвс: Отлъчен за 10 години от Fox, защото отказал роля

Има две неща, които със сигурност са по-добри с времето – виното и Киану Рийвс. Актьорът претърпя истинска филмова трансформация от старта на кариерата си с филмите „Матрицата“, които го направиха известен, до днес, когато предстои третата част от филма „Джон Уик“.

Специално за GQ Киану Рийвс застава за черно-бяла фотосесия, в която затвърждава образа си на истински секссимвол от малкия, че и от големия екран.

През 90-те години Киану прави опити да пробие в музикалната индустрия със своята псевдо-грънч банда „Dogstar“, за която днес си спомня и лаконично коментира липсата на успех: „Предполагам, че щеше да помогне, ако групата ни беше по-добра“.

В интервюто той споделя за старта на „Джон Уик“, който макар с участието на Киано, не започва много бляскаво.

Първият филм е заснет за $20 милиона, без особено големи очаквания за неговото бъдеще, особено на фона на „Матрицата“. Чад Стахелски, един от режисьорите на филма, споделя: „Имате този убиец, чиято жена умира, подарява му кученце, някакъв руснак го убива и той решава да избие 84 души“.

„Колко студия мислите, че казаха „Не“ на този филм? Отговорът е всички“, допълва Стахелски.

Към днешна дата, филмите стигат франчайз от $140 милиона – нещо, което никой, дори хората в екипа на филма, могат да повярват.

И така Киану Рийвс отново е в прожекторите на всички издания и, разбира се, фенове.

Докато разказва за работата си, Рийвс споделя, че Fox са го поставили във „филмов затвор“, защото е отказал да снима втора част на филма „Скорост“.

„Мислиш си, че имаш избор за проектите. Но ще бъдеш изненадан. „Филмов затвор“ е нещо истинско. Той беше там. Той е бил изключен от Fox за десетилетие, след като отказа да снима „Скорост 2“, за да играе Хамлет на сцената в Уинипег.: „Не съм работил с Fox до „Денят, в който Земята спря“.

Кадри от фотосесията на Киану Рийвс можете да видите в нашата галерия.

Източник: tialoto
Снимка: GQ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !