Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Наталия Кобилкина калява бебето на Бяло море

отпечатай новината

07.05.2019 09:48 | Видян 982 пъти

Наталия Кобилкина калява бебето на Бяло море

„Първият плаж на Филип:)) Морското ни момче ще бъде. Ех, че щастливо да покажеш своята реалност на детето“. Това написа Наталия Кобилкина и качи снимка от плаж. Сексоложката се похвали, че е завела сина си на Бяло море.

На кадрите тя държи бебето в бяла кърпа на ръце.

„Искам да му дам всичко това, което аз и сестрите ми нямахме, дете ти мотивира на подвизи и голяма радост да видиш неговата радост и щастие. Когато синът ми се усмихва това като чудо – и целия мир спира в тези красиви сини очи от които се струи любов“, пише още тя.

Кобилкина изтъкна, че ѝ е омръзнало да слуша истории за това как родителите нараняват децата си. „Надявам се, че новото поколение ще намерим в себе си сила да обичаме, да простим и да дадем на нашите деца, неща, които те сами ние не сме получили от своите родители“, каза тя и попита последователите си дават ли всичко, на което са способни за децата си.

След като роди сина си, Кобилкина прекарва повече от времето си в Гърция, откъдето е съпругът ѝ. Дори търсеше бавачка, която да ѝ помага за грижите в съседната ни страна.



Източник: tialoto.bg
Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !