Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Ева Лонгория показа как тренира за стройно тяло

отпечатай новината

09.05.2019 14:13 | Видян 1545 пъти

Ева Лонгория показа как тренира за стройно тяло

„Влизане във форма преди Кан“. Това написа Ева Лонгория в Instagram и публикува видео от тренировката си във фитнеса. Актрисата благодари на своя персонален инструктор за насоките, които ѝ е дал през последните шест месеца.

Много от феновете ѝ в социалната мрежа отбелязаха, че звездата изглежда страхотно и не е нужно да спортува.

„Върна ли си килограмите, които имаше преди раждането?“, попита я жена под клипа. „Браво, Ева! Не се предавай“, написа друга.

Ева стана майка в края на юни 2018 г. Няколко месеца след това тя се върна на снимачната площадка. Тогава актрисата сподели, че взима малкия Сантяго със себе си, за да го кърми.

„Не се поддавам на натиск – каза тя. – Ако хора ми кажат „Побързай и свали излишните килограми“, изобщо не ги слушам. В живота ми има няколко впечатляващи жени – майка ми, сестрите ми, които са ми говорили за себеуважение още от ранното ми детство. Семейството ми включва силни по дух жени, така че за мен загубата на самоуважението е невъзможна“, казва тя по повод режима ѝ след появата на бебето.

В последно време Лонгория качва все повече свои снимки по бански или с тесни рокли, от които се вижда, че тя е успяла да се раздели с натрупаните килограми след раждането. Тя посочва, че за целта ходи няколко пъти седмично на фитнес в Бевърли Хилс.

Източник: tialoto
Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !