Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Капчикова скъса менискус

отпечатай новината

09.05.2019 17:33 | Видян 1260 пъти

Капчикова скъса менискус

Сериозна травма получи Ася Капчикова.

Мис Плеймейт 2015 е със скъсан менискус на лявото коляно. Травмата красавицата получава по време на тренировка.

„В момента се чувствам добре, леко дискомфортно заради леката болка в крака, пия обезболяващи и си почивам. Вчера след прегледа докторът направи диагноза, че имам скъсан менискус“, потвърди плеймейтката пред „България Днес“.

Дни преди рождения си ден на Ася й се налага да си почива. Блондинката сподели, че й предстои ядрено-магнитен резонанс, който ще даде яснота за сериозността на състоянието й.

„Утре сутринта съм на ядрено-магнитен резонанс, ще видим какво е състоянието на крака. Надявам се да се размина с разтежение. Ако пък се сбъдне прогнозата на доктора, ми предстои операция!“, споделя участничката във „Фермата“.

За известно време блондинката ще трябва да отложи няколко от поетите си ангажименти. Капчикова е канена за водещ на събитие, което ще трябва да пропусне. Имала е и предстоящи снимки, които също няма да могат да се осъществят.

Травмата идва след тренировка. Капчикова е известна с перфектната си фигура, която поддържа с усърдни тренировки и специален хранителен режим. Моделката е една от малкото, която може да се похвали с изваяно тяло и плочки на корема.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !