Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

България търси талант с ново жури

отпечатай новината

10.05.2019 10:36 | Видян 1400 пъти

България търси талант с ново жури

Орлин Павлов се завръща с постоянно присъствие в Би Ти Ви от есента.

Певецът, който притежава и завидни актьорски и танцувални способности, е почти сигурен член в новото жури на шоуто „България търси талант”, което тръгва от септември с шести пореден сезон.

Шефовете в Би Ти Ви били пред огромен проблем кого да вкарат в журито на шоуто за таланти, говори се из коридорите на частния канал. В последните години почти всички изявени лица, които преди време изгряха именно в ефира на тази телевизия, се прехвърлиха в Нова, която отвори портфейла си за производство на български филми и забавни предавания точно когато Би Ти Ви затвори своя. В резултат на това там вече се чудели откъде да намерят хора, които да са и изявени, и рейтингови, и без договор с конкуренцията, писа „Уикенд“.

Орлин Павлов е един от малкото, които отговарят на всички тези критерии, и точно затова се шушука, че от есента ще го гледаме в „Талантите”, след като в продължение на цяла година радваше зрителите с роля в сериала „Скъпи наследници”. Бившият вокал на „Каффе” е капацитет в музиката, танците и актьорското майсторство, така че може да оценява всевъзможните дарби на евентуалните участници в шоуто.

Той от години има делови отношения с Би Ти Ви, част е от почти всички фирмени партита на медийната група, а в Нова е имал участие единствено във „ВИП Брадър” преди цели 7 години и в „Денсинг старс“ – преди 10.

Кои ще бъдат другите членове на журито, засега е под въпрос. Михаела Филева е била съдия в сезон 5, но тъй като в момента е в „Гласът на България”, ако влезе и в „Талантите” наесен, ще е като дежа вю за зрителя. Поли Генова, която напусна „Гласът” заради бременността и раждането на сина си Даниел, най-вероятно ще е готова да се върне на екран през есента. Дали обаче след оттеглянето ѝ в майчинство ще има достатъчно висок рейтинг, за да привлече зрители за „Талантите”, не е съвсем сигурно. Не е изключено в шоуто да бъде поканен Ицо Хазарта, който е бил съдия в сезон 5, а в момента е особено актуален заради хита си „Браво”.

Освен музиканти, ще бъде поканен поне един актьор, познат от ефира на Би Ти Ви. Със сигурност това няма да е Ники Илиев или Асен Блатечки. Най-вероятно ще бъде човек от „Комиците” или „Столичани в повече”. Иво Аръков също е с добри шансове, особено след като проби и в турски сериал със суперзвездата Къванч Татлъту. Другите спрягани имена са на Диана Любенова и Сашо Кадиев, който вече има участие в сезон 4 на шоуто, но като водещ.

Кой ще води този път? Слуховете спрягат любимката на народа Мария Силвестър. Тя е била лице на предаването в сезони 3, 4 и 5 и се очаква да стъпи на неговата сцена за четвърти пореден път.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !