Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Тайра Банкс се завърна!

отпечатай новината

11.05.2019 11:00 | Видян 2317 пъти

Тайра Банкс се завърна!

Тайра Банкс отново е на корицата на списания. Моделът позира в изрязан жълт бански, имитирайки първата си поява в изданието през 1996 година.

Тайра Банкс пресъздаде старите си снимки по бански за лятното издание на Sports Illustrated. “Направих го 12 килограма отгоре”, разсмя се по повода 45-годишната модна икона.

Новата снимка е направена на Бахамите от Ларета Хюстън. Тайра позира в жълт бански на Andi Bagus и демонстрира уменията си като модел и изкусителка, които я направиха толкова известна преди години.

Самата тя не може да повярва колко време е изминало, от както създаде знаменитата снимка заедно с Валерия Маца за марката през 1996 година, която я превърна в тотален хит в модното общество. Година по-късно тя се завърна на същата корица, но вече сама и това я направи първата черна жена, която го е постигнала.

За всичко това разказа и по време на гостуването си в предаването “Добро утро, Америка”. Там тя се появи с красива визия в ярко розово и уверено позира със списанието.

По време на кариерата си Тайра трябваше да се бори с коментарите за теглото  си наред с тези за расата си, след като тя трудно се вписваше в тогавашната рамка за перфектен “супермодел”. Въпреки това тя успя да постигне изключително успешна кариера. В интервюто тя сподели, че е много радостна да види, че днес има повече plus-size модели, както и такива от различна раси.

Източник: missbloom
Снимки: profimedia

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !