Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

И щерката на Джина Стоева хвана микрофона

отпечатай новината

10.05.2019 14:09 | Видян 1889 пъти

И щерката на Джина Стоева хвана микрофона

Дъщерята на Джина Стоева – Ивая хвана микрофона. 2-годишното момиченце се оказа точно толкова талантливо, колкото известната си майка.

Певицата сама се похвали, че наследницата й проявява интерес към музиката. И с гордост добавя, че малката редовно й взима микрофона и й подражава, докато пеят заедно.

Джина споделя, че последните две години от живота й са най-прекрасното приключение, което може да изживее. Тя се качва на сцената само два месеца след раждането на дъщеря си, но не крие, че се старае да прекарва поне 90% от времето си с нея, пише Телеграф.

„Откакто се е появила Ивая, това са най-щастливите и пълноценни 2 години от живота ми. Професионалните емоции около нови проекти малко останаха на заден план за момента. Дали защото за мен е важно да съм с Ивая и да я гледам как расте, дали защото съм изморена от постоянните битки за надмощие в поп фолка. По участия ходя още от втория месец след раждането, но за песен все чакам нещо да ме запали, да ме провокира–да ме върне. Фолклорната музика е това, което в момента чувствам по-близко до себе си. Имам планове в главата си, дано успея да ги осъществя”, споделя още Джина.

Първите месеци от майчинството са изключително натоварени за изпълнителката. Тя чувства вина, дори когато й се налага да остави за няколко часа Ивая, за да отиде на участие. Не крие още, че е от амбициозните родители, които имат големи планове за децата си и иска да й осигури най-доброто бъдеще.

„Освен да излизаме на разходки, гледам да включваме и образователни игри–да разпознава фигурки, цветове, много обича да пеем песни, често взема микрофона. Като я погледне човек, би казал, че е била на сцена. Знае какво прави. Може би когато е присъствала на мои концертни участия, е виждала как приканвам публиката и успява да ме имитира успешно”, казва още Джина.

Певицата разкрива, че не е хвърлила пъпа на дъщеря си все още, а иска да види в каква насока ще започне да се развива, за да го направи.

„Иска ми се да спортува нещо, дали лека атлетика, спортна гимнастика, тенис, искам да умее да плува. Иска ми се да свири на някакъв инструмент, може би пиано или китара, много добре усеща ритъма”, казва още Джина.

Певицата споделя също и че се е разделила с бащата на дъщеря си, но двамата все пак поддържат добри отношения.

„Не мисля, че е правилно решението  „ще търпя заради детето”. Всички трябва да са щастливи, за да вървят нещата. Ние сме скачени съдове–единият като е напрегнат, напрягат се и другите. Не мисля също, че при най-малката трудност трябва решението да е раздяла.

Той е баща на Ивая и ако искаме тя да е щастлива, длъжни сме между нас да има поносимост и разбирателство, дори да сме разделени. Тя има нужда от него, той от нея, така че те имат своето време заедно.

Едно дете обвързва повече от брак”, казва още Джина.

За раздялата им се разбра непосредствено след скандал между бившия мъж на Джина и колегата й Джордан. Случката се разигра на рождения ден на сина на Деси Слава. Семействата поднесли извиненията си едни към друг и изгладили създалите се по-рано недоразумения.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !