Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Фелисити Хъфман се призна за виновна

отпечатай новината

14.05.2019 14:46 | Видян 1332 пъти

Фелисити Хъфман се призна за виновна

Актрисата Фелисити Хъфман, позната на редовия зрител като Линет Скаво от култовия сериал „Отчаяни съпруги“, пледира виновна по обвиненията, че е платила подкуп за да улесни приемането на дъщеря си в престижен университет.

Това ще й позволи да избегне съдебен процес и по всяка вероятност затвора.

Обвинението, по което тя през сълзи пледира виновна, може да й донесе 20-годишна присъда и максимална глоба от 250 000 долара. Но решението й да пледира виновна вероятно ще доведе до по-малка присъда, тъй като признанието за вина е от голямо значение в американската съдебна система.

Присъдата на актрисата ще стане ясна на 13 септември, оповестиха от офиса на прокурора Андрю Лелинг. От същия офис препоръчаха едногодишен изпитателен срок за Хъфман и тя да бъде глобена 20 000 долара. По този начин Фелисити ще избегне затвора, но съдията, който ще произнесе присъдата, не е длъжен да се съобрази с тези препоръки.

Припомняме, че през март звездата от „Отчаяни съпруги“ влезе в списъка с родители, които са броили „символични“ суми от по 10-15 000 долара до 6, 5 милиона долара, за да може наследниците им да се обучават в луксозни кампуси.

Източник: Monitor





автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !