Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Днес: Кубрат срещу Джени Суши! Андреа вече с кроше

отпечатай новината

14.05.2019 17:53 | Видян 2924 пъти

Днес: Кубрат срещу Джени Суши! Андреа вече с кроше

Днес се очертава като един от най-важните дни през годината за боксьора Кубрат Пулев. В 20:00 часа българско време ще започне заседанието на спортната комисия на Калифорния, която ще реши съдбата на Пулев. Комисията отне неговия лиценз за територията на САЩ след „Целувка гейт“. След мача с румънеца Богдан Дину Пулев награби в ефир Джен Суши, а тя се закани да го осъди за десетки хиляди долара.

В последствие последваха доста унизителни ходове от родния щаб на боксьора, които пуснаха няколко видеа със Суши, които я разкриха в доста лековата светлина. Тя пък нае скъп адвокат и смята да източи от банковата сметка на Кобрата 600 хиляди долара.

От няколко дни Кубрат е в Щатите, а въпреки слуховете за раздяла – плътно до него е половинката му Андреа. Фолкпевицата вече привлече вниманието на таблоидите не само в САЩ, но и на Острова. Според в. The Sun, с подобна жена до себе си, Пулев не би трябвало да обръща и грам внимание на Джен Суши.

Другият казус срещу Кубрат е жалбата, внесена от щаба на Дину за нелегални удари от Пулев, довели до прекратяване на мача от рефера и победата на българския боксьор.

Ако молбата на румънския щаб бъде удовлетворена, резултатът от мача ще бъде анулиран. Това означава, че няма да се брои както победата на Кубрат Пулев в официалното му боксово досие, така и загубата на Дину в неговото. Румънците се надяват, че ще получат възможност за реванш с българина и опцията да му отнемат правото да се бие с Антъни Джошуа за световната титла в IBF.

Източник: tialoto
Снимка: Instagram



автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !