Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Ева Веселинова точи лиги по Бербатов

отпечатай новината

15.05.2019 18:00 | Видян 3023 пъти

Ева Веселинова точи лиги по Бербатов

Бившата репортерка от Господари на ефира Ева Веселинова хлътна по Димитър Бербатов. Винаги усмихнатата журналистка не скри симпатиите си към бившата звезда на Манчестър Юнайтед и националния ни отбор.

Тя успя да причака Митко и да се запознае с него. Това се случи след шоуто Като две капки вода, където наскоро футболистът представи децата от своята фондация.

"Винаги съм се възхищавала на Димитър Бербатов! Защото е не само велик футболист, но и прекрасен човек. Защото е много повече от "звезда" и помага на стотици млади таланти. Пожелавам си повече популярни хора, които да вдъхновяват толкова силно и да отдават живота си на доброто", изчетка го Веселинова.

Блондинката гушна Бербо и се отърка в него. Ева е любимка на братята Халваджиян. Тя бе водещ репортер в предаването Господари на ефира, където шеф е Джуди Халваджиян. Неговият брат Магърдич продуцира Капките и затова репортерката е винаги с покана сред зрителите в шоуто.

Сега тя се изявява в предаването на Гала На кафе, където е коментаторка заедно с Кристина Патрашкова, Юлиян Константинов и Илиян Любомиров. Говори се, че останалите от екипа не я долюбват особено заради връзките й с продуцентите.

Иначе привидно скромничката Ева навремето се снима гола-голеничка пред Плейбой. В началото на този месец тя се похвали със снимки от плажа в Гърция. Междувременно Димитър Бербатов се самопредложи за поста на спортен директор в бившия си клуб Манчестър Юнайтед. Ръководството на англичаните явно търси човек, като напоследък се спрягаше името на бившия съотборник на нападателя Рио Фърдинанд за тази позиция, пише България Днес.

"Първо Рио Фърдинанд, сега и Дарън Флечър се споменават за позицията на спортен директор. А защо да не е и Димитър Бербатов? Имам диплома по спортен мениджмънт, изкарал съм и треньорски курсове, така че имам образованието. Знам всичко за тази работа, знам как да я върша, мисля за нея, но и трябва да си готов за нея. Не можеш да очакваш, че тази длъжност ще бъде поверена на някого, само защото е бил футболист на даден отбор. Юнайтед ще направи огромна грешка, ако наеме човек само на тази база", коментира самият Бербатов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !