Вече е проблем да се управлява с ПП....

Вече е проблем да се управлява с ПП. Трябва да спасим...

Цветна кинопрограма с Bulgaria ON AIR...

С много разнообразие, цвят и емоции ще бъде наситена...

Принц Уилям за смъртта на принцеса Даяна: Чувстваш болка като никоя друга

отпечатай новината

20.05.2019 14:18 | Видян 1538 пъти

Принц Уилям за смъртта на принцеса Даяна: Чувстваш болка като никоя друга

Принц Уилям разказа за загубата на майка си, принцеса Даяна, в толкова ранна възраст.

Принц Уилям отново присъства на събитие, свързано с една от най-важните каузи за него в момента – подобряване на мнението на обществото към психическото здраве. За тази цел той използва себе си като пример, разказвайки за преживяванията си покрай смъртта на принцеса Даяна. С това той искаше да покаже, че всеки има нещо, което му тежи, но няма проблем да се говори за това пред другите.

“Смятам, че когато си лишен по такъв начин от нещо толкова важно в такава ранна възраст, в която и да е възраст всъщност, но особено за децата – поне аз мога да се асоциирам с това – чувстваш болка като никоя друга. Знаеш, че в живота си трудно ще изпиташ нещо по-лошо”, призна принц Уилям в откровената си реч.

След това той добави, че се надява да използва преживяването като пример за другите, които преминават през това, и да може да им помогне.

“Това някак те свързва с повече хора, сближава те с тези, от които също нещо е било отнето. Затова, когато говориш с някого и веднага можеш да го забележиш… Почти го виждаш в очите им”

Според него трябва да направим разговорите по тези теми нормални и хората трябва да имат възможността да разкрият емоциите си.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !