Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Тайните на Виктория Бекъм за детоксикация

отпечатай новината

21.05.2019 12:06 | Видян 1631 пъти

Тайните на Виктория Бекъм за детоксикация

Какви са тайните на Виктория Бекъм за детоксикация и релаксация на тялото? Наскоро дизайнерката разкри пред феновете си в Instagram, че разчита на услугите на луксозен балнео център в Германия, където е прекарала една невероятна седмица.

В профила си в социалната мрежа бившата спайска публикува снимка от своето спа приключение в Мюнхен. На нея тя лежи на масажен стол, увита с кърпа, очаквайки поредната процедура.

Виктория използва възможността да благодари на приятелите ѝ, които са я насочили към мястото и се пошегува със съпруга си Дейвид, че той може само да ѝ завижда, че не е успял да дойде с нея.

Звездата изтъкна, че по време на престоя си е пиела лунна вода и се е придържала към специален хранителен режим.

В своята история в Instagram, Бекъм качи видео, снимано от хотелската стая. „Много по-приятно е отколкото очаквах... Банята е толкова хубава. Аз очаквах нещо като болнични условия, но съм изненадана приятно“, каза тя и изтъкна, че няма търпение да пробва от различните услуги.

На следващия ден дизайнерката разкри, че планинският въздух ѝ действа много освежаващо и тя с удоволствие ще покара колело. Показа и с какво се храни – прясна риба и зеленолистни зеленчуци, приготвени на пара. По предписание на специалистите от центъра, Виктория е приемала и хранителни добавки за възстановяване на чревната флора.

Източник: tialoto
Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !