Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Памела Андерсън открадна вниманието в Париж

отпечатай новината

22.05.2019 14:25 | Видян 1718 пъти

Памела Андерсън открадна вниманието в Париж

Неувяхващият секссимвол Памела Андерсън открадна вниманието в Париж. Холивудската актриса се появи с 33-годишния си приятел Адил Рами на церемонията по връчването наградите на Националната асоциациация на професионалните футболисти, която определи най-добрите в Лига 1 и Лига 2.

Звездната двойка мина по червения килим, а влюбените погледи, които Памела и Адил си разменяха, са живото домаказателство, че те са оставили проблемите зад гърба си. Както е известно, 56-годишната сексбомба и футболистът на Олимпик (Марсилия) се бяха разделили, но преди два месеца подновиха романса си.

Разлъката стана заради нежеланието на Памела да сключи брак с 18 години по-младия си любовник, който е и баща на две момчета близначета от предната му връзка със Сизоние Биемонт. Слуховете тогава гласяха, че русокосата красавица преценила, че Адил не е добър баща, защото прекарвал цялото си време с нея и така не обръщал достатъчно внимание на децата си.

Самата Памела има зад гърба си 4 брака, два от които с един и същи човек - играча на покер Рик Саломон. Тя има двама сина от музиканта Томи Лий.

Източник: Спортал

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !