Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Ясновидецът на принцеса Даяна идва в България

отпечатай новината

23.05.2019 12:07 | Видян 2572 пъти

Ясновидецът на принцеса Даяна идва в България

Бразилецът, който предсказа пожара в Нотр Дам, смъртта на принцеса Даяна и земетресенията в Хаити—Жуселино Нобрега да Лус, идва в България, научи HotArena.

Това е човекът, чиито писма променят съдби, защото е изключително точен в предсказанията си. Той е един от най-известните ясновидци в света—писал е писма на Пеле, Майкъл Джексън и принцеса Даяна, за да ги предупреди за събития в живота им.

Неговите прогнози често се отнасят не само до Бразилия, но и за целия свят. Жуселино буквално „вижда” събития, както за известни личности, така и за събития, които засягат целия свят.

На 13 години изпраща писмо на Хрушчов, в което го предупреждава за катастрофата в Чернобил. Дълги години е наставник и на принцеса Даяна. Предсказва смъртта й с точност до часове и дори пише на кралицата, за да я предупреи, че има заплаха за живота на бившата й снаха, пише „България днес”.

„Още през 2015 година изпратил писмо до директора на „Нотр Дам”, за да го предупреди за опасност от пожар на 15 април, а на 4 януари писал до губернатора на „Шри Ланка”, за да му каже точната дата на терористичните нападения, изброявайки местата и жертвите, както и броя на хората, които ще пострадат.

Неговата мисия не е да плаши хората, а да спасява живота на всеки, който поиска помощта му и е решен да промени хода на историята, такъв, какъвто е в настоящия момент”, споделя още за Жуселино организаторката на визитата му у нас — Кармен Лазарова.

Тя от години работи с него и е и получила предупреждение, че от 12 до 15 юни, хората трябва много да внимават, заради наводнения в Несебър и Добрич.

Според нея, повечето хора, които си записват лични срещи с пророка се интересуват от собственото си бъдеще и това на семействата си, а не се вълнуват толкова от съдбата на България или света.

Жуселино е роден през 1960 година, в град Флориано, Бразилия. Семейството му е много бедно и от малък събира желязо, за да помага на близките си. На 9 години сънува първия си ясновидски сън и започва да предсказва бъдещето.

След навършването на 13-годишна възраст неговите духовни водачи го ориентират да пише до хората, чиито съдби вижда в съня си, или до тези, които могат да влияят на широките маси. Всичките си писма изпраща с обратна разписка.

„Помогнал е на милиони хора да намерят себе си и да променят съдбата си. Надявам се това са се случи и у нас”, казва още Кармен Лазарова.    

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !