Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Деми Мур показа корицата на автобиографията си

отпечатай новината

23.05.2019 15:45 | Видян 1567 пъти

Деми Мур показа корицата на автобиографията си

"Ето я: Inside Out". Това написа Деми Мур и сподели корицата на нейната автобиография, която ще бъде пусната в продажба през есента.  

Според главния редактор на списание "Harper Magazine, четивото за известната актриса ще се появи през септември и определено ще изненада нейните фенове.

"Нямам търпение да я прочета", пише нейна последователка.

56-годишната звезда споделя, че е изключително развълнувана, защото в книгата споделя доста интимни моменти от своя живот.

Деми оповести в общественото пространство, че започва да пише четивото още преди няколко години, но се забави с издаването.

В книгата Мур разказва за трите си брака (от които с двама известни мъже - Брус Уилис и Аштън Кътчър), за любовта си към мъжете и разочарованието от тях. Голяма част от нея е посветена на нейното израстване като личност и възпитанието на майка й, която има проблеми с алкохола и често е арестувана. Баща й пък ги напуска и по-късно се самоубива.

Според световните медии, договорът за книгата, подписан през 2010 г., е за 7-цифрена сума. Тогава Деми Мур все още бе женена за Аштън Кътчър, но малко след това подаде документи за развод.  

Източник: tialoto
Снимка: Reuters


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !