Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Радина към Донков: Вече съм готова за сватба и второ бебе!

отпечатай новината

27.05.2019 15:11 | Видян 2050 пъти

Радина към Донков: Вече съм готова за сватба и второ бебе!

Неочаквано признание към любимия си Деян Донков отправи актрисата Радина Кърджилова. Красавицата сподели, че е готова и за сватба, и за второ бебе.

Двойката вече има един син–Христо, кръстен на бащата на актрисата, но очевидно правят планове за увеличаване на семейството. Влюбените явно планират и сватба, тъй като чаровницата намекна, че вече е готова за брак.

Признанията си Радина направи във Военния театър, на връчването на наградите „Аскеер”. Церемонията бе изключително емоционална за всички присъстващи.

Когато актрисата се качи на сцената, за да вземе отличие за главна женска роля, тя не пропусна да благодари на любимия си Деян Донков, пише "България днес".

„Искам да благодаря на Деян за добрата режисура”, започна с благодарностите Радиана. Мако по-късно, в коридорите на театъра, актрисата сподели, че вече е готова за семейство.

„Сега съм готова за второ дете и за сватбата”, каза още актрисата.

Почит бе отдаден и на покойния Иван Ласкин с песента „Тече, всичко тече, времето няма бряг и ни влече”, а награда зя цялостен принос получи актьорът Иван Налбантанов от колегата си Васил Михайлов.    

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !