Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мариан Вълев сготви на Деян Донков

отпечатай новината

03.06.2019 16:44 | Видян 1164 пъти

Мариан Вълев сготви на Деян Донков

Актьорът и режисьор Мариан Вълев – Куката сготви вечеря в един от дизайнерските апартаменти на бутиковия жилищен комплекс Hacienda Residence. Звездата от хитовия сериал Под прикритие, избра за своя арена на кулинарната битка Черешката на тортата, любимият на популярните личности комплекс в с. Иваняне, близо до София.

С помощта на златните момичетата от националния отбор по художествена гимнастика - Кристин Тасева и Невяна Владинова, той приготви храна за своите звездни гости Деян Донков, Дария Симеонова и Славея Сиракова. Вечерята се състоя в един от апартаментите с гледка към Витоша и частния парк на бутиковия комплекс, който неотдавна самата Диляна Попова първа показа в профила си в Инстаграм.

Още със слизането от лимузината звездите споделиха, че са впечатлени от гледката, която разкрива Иваняне. А Деян Донков допълни, че заради чистия въздух, който безпорно се усеща, в последните години районът е станал привлекателно място за живеене.

С участието си в Черешката на тортата Куката представи и режисьорския си дебют, филмът Лошо момиче, около която тема се въртяха разговорите между домакина и гостите. Лентата, чиято премиера мина при огромен зрителски интерес е с участието на Любомира Башева, Станислава Армутлиева, Дария Симеонова, Диляна Попова, Георги Кадурин, Деян Донков и др.

Историята е за една художествена гимнастичка, която се забърква в сериозни неприятности, в един момент застрашаващи цялата й ценностна система и морал. Нашумелият в последната година жилищен комплекс Hacienda Residence привлече с неповторимия си стил и други популярни български лица, сред които Златка Райкова, Елена Брусарска и шеф-готвачът Дани Спартак. Сградата притежава всички елементи на съвременната Хасиенда.

В архитектурата преобладават  африкански мотиви с примеси на рустик акценти, феерия от цветя и зеленина, каменни и винтидж елементи, зад които умело са прикрити компонентите на иновативното съвременно строителство за по-комфортен стил на живот.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !