Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Алекс и Дани Петканови работят за второ дете

отпечатай новината

04.06.2019 12:36 | Видян 1866 пъти

Алекс и Дани Петканови работят за второ дете

Младите родители Дани и Александра Петканови искат да се сдобият и с втори наследник. Бившият талисман на баскетболистите ни даде живот на сина им Габриел едва в началото на тази година, но моделът разкрива, че „след няколко месеца“ двамата ще започнат да работят за второ дете.

Като причина за това да бърза да роди още едно бебе, Алекс посочва фактът, че е отраснала с брат, който е с 9 години по-млад от нея.

„С него почти нямаме допирни точки. Все едно нямам брат. Затова искам децата ми да са с по-малка разлика.“, категорична бе красавицата пред bTV.

Двамата с Лудия репортер, както е известен Дани Петканов, за пореден път опровергаха слуховете, че шумната им раздяла в края на 2017 г. е била инсценирана.

„Бяхме си сериозно разделени в онзи период. Не съм го играла, не беше постановка. Видях лъскав живот, пътувах навсякъде по света, всичко се случваше с лекота, но в мислите си аз се връщах при него. Дани не може да ми предложи лъскавия живот, който видях, но осъзнах, че истинската любов е много по-ценна от всичко останало“, признава Алекс.

Дани пък благодари на доскорошния си шеф Милен Цветков, който му помогнал в трудния момент, пише Монитор. „Той ми каза, че всеки човек е свободен да търси щастието си“, обясни Петканов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !