На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Анджелина Джоли: Красавицата на Холивуд е вече на 44

отпечатай новината

05.06.2019 16:41 | Видян 2484 пъти

Анджелина Джоли: Красавицата на Холивуд е вече на 44

Вчера Анджелина Джоли навърши 44 години. Зад гърба си днес жената, спрягана неведнъж за най-красивата в света, има завидна кариера в Холивуд, Оскар, три Златни глобуса и шест деца.

През изминалата година на Анджелина се случиха немалко неща. След тригодишно водене на дела, тя се разведе с Брад Пит – третият й провален брак, след развода й с Джони Лий Милър през 1999 г. и Били Боб Торнтън през 2003 г. Предвид биографията й, от която добре знаем пред какви перипетии я е поставял животът, знаем, че след всеки край Джоли си поставя ново начало и продължава с гордо вдигната глава напред.

„Това, което не ни убива, наистина ни прави по-силни и не смятам, че това е клише. Нашият опит, лош или добър, ни прави това, което сме. Когато преодоляваме трудностите, добиваме истинска сила и израстваме. Не се страхувайте от грешките си. Обичайте ги“, казва тя.

През октомври тази година ни предстои да я гледаме във втората част на „Господарка на злото“, където ще си партнира с Мишел Пфайфър. Освен това Джоли наскоро сподели, че иска да отвори нова страница в живота си, премествайки се в Ню Йорк и опитвайки силите си на Бродуей. Тя активно продължава с ангажиментите си като специален пратеник на Агенцията на бежанците на ООН, както и с дейността си, подпомагаща важни хуманитарни каузи.

„Всеки път, когато се чувствам изгубена, отварям някоя карта и започвам да я изучавам. Взирам се в нея, докато си напомня, че животът е едно огромно приключение и винаги има нещо ново, което може да се види и да се прави“, категорична е Анджелина Джоли.

Остава да видим кое ще е следващото приключение, на което ще поеме!

EVA

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !