Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Мадона загуби: Продават сатененото й бельо, писмото от Тупак

отпечатай новината

05.06.2019 17:27 | Видян 1776 пъти

Мадона загуби: Продават сатененото й бельо, писмото от Тупак

Кралицата на поп музиката Мадона така и не успя да се пребори за някои от личните си вещи и те ще станат притежание на някой друг.

Това става реалност след като апелативният съд в Манхатън даде разрешение да бъдат продадени вещите ѝ – чифт сатенени гащички, четка с нейни косми и писмото от Тупак Шакур, с което я напуска, съобщи Асошиейтед прес.

Мадона имаше претенции към бившата си приятелка и нейна консултантка Дарлин Луц, която е поверила вещите на онлайн търг. Искът, който Мадона отправи бе и срещу сайта GottaHaveRockandRoll.com, на който именно бяха изложени вещите ѝ.

Луц е работила с Мадона от 1981 до 2003 г. Тя обосновава правото си да продаде вещите със споразумение от 2004 г., в което е посочено, че „има право да прави с тях каквото пожелае“.

Мадона твърди, че не е знаела тези вещи да са у Луц, преди да научи за търга. Писмото на Тупак Шакур е написано на 15 януари 1995 г., докато е в затвора за сексуално насилие.

В него той обяснява, че къса с Мадона, защото връзка с бяла жена би навредила на кариерата му. Той добавя, че не е искал да я нарани. Шакур е убит през септември 1996 г. на 25-годишна възраст. Предварителната оценка на писмото е 400 000 долара.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !