Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Ето го Милко Калайджиев по бански

отпечатай новината

08.06.2019 09:15 | Видян 2841 пъти

Ето го Милко Калайджиев по бански

Уникално фото на Милко Калайджиев по бански доказва, че фолк певецът изглежда чудесно за своите 68 години и няма причина да крие възрастта си.

На финала на Като две капки вода той бе попитан от Маги Халваджиян на колко години е, но Повелителят на пиленцата се засрами и предпочете да го запази в тайна.

Непубликуваната досега снимка попадна в ръцете на Галерия, благодарение на анонимен читател. На фотоса изпълнителят на Къде си, батко позира на плажа заедно със синовете си Алекс и Антонио и таткото по нищо не отстъпва на младите си наследници.

Запазеният външен вид на Милко сигурно се дължи на младата му съпруга. Калайджиев е щастливо женен за 22 години по-малката от него Маргарита, която поддържа свежия му дух.

Преди повече от 5 години Марги кривна от правия път, залитайки по младото, но бързо се вразуми и остана с Милко. По думите на техни близки, изневярата на Калайджиева скрепила брака им още повече, а фолк певецът започнал усилени тренировки така, че по нищо да не отстъпва на конкуренцията.

Преди Маргарита, ветеранът имаше друга жена, от която е първородният му син Стефан. Двамата дълго време не поддържаха отношения, но днес Милко е близък и с трите си деца, които го подкрепяха безрезервно в Капките. Във Фейсбук страниците си наследниците агитираха зрителите да гласуват за Калайджиев и гордо повтаряха: „Голям си, тате!“.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !