Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Истерия за Лили на Слънчака

отпечатай новината

07.06.2019 11:56 | Видян 1272 пъти

Истерия за Лили на Слънчака

Лили Иванова буквално предизвика истерия на Слънчака. Най-голямата българска звезда изненадващо обяви, че на 12 юни ще изнесе свой самостоятелен концерт на морския бряг.

Събитето е шумно рекламирано, което очаквано създаде истерия у феновете и. Всъщност от години примата, не е имала концерт в курорта. Той съвпада с 60-тия рожден ден на Слънчев бряг и ще бъде черешката на тортата на тържествата по случай празника.

Билетите се разграбват като топъл хляб, заради ниската си цена - 40 лв. Лили Иванова рядко се изявява в заведения или клубове, а когато го прави кувертът надхвърля 100 лв. Справка в Eventim показва, че билетите за концерта и в София достигат до 180 лв.

Въпреки че капацитетът на Бедрум бийч в Слънчев бряг е значителен, това не успокоява почитателите на звездата, които на всяка цена искат да я видят. По-рано тази седмица, Лили с носталгия си спомни за емоционалните си моменти в комплекса: „Фестивалът „Златният Орфей“ е моят незабравим спомен за Слънчев бряг.

Вълнението на музиканти, композитори, автори на текстове, аранжори, изпълнители и на публика беше нещо, което не може да се опише – бяха наистина незабравими и вълнуващи дни.“

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !