Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Атанас Кателиев е Гласът на България

отпечатай новината

10.06.2019 10:33 | Видян 1145 пъти

Атанас Кателиев е Гласът на България

Стругарят от Варна Атанас Кателиев е „Гласът на България“.

Фънки боецът от отбор Графа надви момчето с опасни низини в тембъра от отбор Камелия Тино Хаджиев. Във финалната фаза на двучасовия лайв Наско и българският Ник Кейв заложиха на песни по избор на зрителите. Любимецът на Графа изля душата си в Impossible на Джеймс Артър, след което се просълзи и изгуби всякаква способност да убеждава хората пред малкия екран защо трябва да го бомбардират с sms-и по пътя към заветния чек от 50 000 лв.

С присъщия си мрачен сексапил и рокендрол вайб Тино изпълни първата си стопроцентова балада в шоуто – Can’t Help Falling in Love на Елвис Пресли.

Епичният финал на сезон шест сблъска вокалните остриета от отборите на Лечев, Михаела, Графа и Камелия в четири солови изпълнения и четири дуета с треньорите си.

Зрителите решиха на крачка от голямата награда от 50 000 лв да си тръгнат соул дивата от Дубай Ива Георгиева и тийнейджърката с хипнотизиращи сини очи и тембър Надежда Александрова. Ива загуби доверието на зрителите, но получи отличен от носителите на „Грами“ Clean Bandit, които избраха да запишат с нея версия на култово свое парче.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !