Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Най-красивата абитуриентка за 2019 г. е Нена Върбанова

отпечатай новината

18.06.2019 10:52 | Видян 1893 пъти

Най-красивата абитуриентка за 2019 г. е Нена Върбанова

Нена Върбанова от Държавната финансово-стопанска гимназия Интелект в град Плевен е Най-красивата абитуриентка за 2019 година. Победителката бе избрана от звездното жури - Ники Илиев, Диляна Попова, Dara и Най-красивата абитуриентка за 2018 година Елица Луканова.

Стотици прекрасни момичета от цялата страна се включиха в 13-ото издание на конкурса на Dir.bg. Всички те показаха приказните емоции и празнични мигове от баловете си, като изпратиха хиляди снимки на страницата на конкурса във Фейсбук, а след това потребителите на Dir.bg ги видяха на първото онлайн лайфстайл списание у нас Life.dir.bg.

19-годишната Нена се подготвя за кандидат-студентските изпити. Тя се е насочила към специалностите Фармация или Медицина, като ще кандидатстава в родния си град Плевен и в Пловдив.

Нена спечели смартфон Huawei P30, който притежава невероятен стил и страхотна камера за запечатване на най-запомнящите се моменти.

Следващата награда е ваучер на стойност 300 лв. за онлайн магазин Trendo.bg. Останалите 20 финалистки ще пазаруват с 20 % отстъпка най-актуалните за сезона дрехи, обувки, бански костюми и аксесоари, за да бъдат в крак с модата.

Другото изкушение е СПА ваканция за двама в апартхотел Лъки Банско в подножието на Северен Пирин. Ваучерът за победителката в Най-красива абитуриентка включва две нощувки в Студио Лукс с богата закуска и вечеря, и ползване на басейн със соли от Мъртво море, джакузи, сауна, солна стая за релакс и много други удобства.

А всички финалистки в конкурса печелят истинско парфюмно бижу от Refan: Kомплект Refan Gold Collection, който включва парфюмна вода, душ-гел и лосион за тяло в едно обединяващо ухание. След нежната грижа за кожата парфюмът осигурява финален акорд за един цялостен ритуал с любимия аромат.

Официален партньор на конкурса са магазини Silver Court, в които можем да намерим любимите модели на Pandora, UNOde50 и Thomas Sabo.

Първите финалистки в конкурса на Dir.bg Най-красивата абитуриентка бяха избрани от потребителите. В продължение на 23 дни всеки имаше възможност да подкрепи своята фаворитка във фейсбук страницата на конкурса. Абитуриентките, които влязоха в топ 11 на снимките с най-много харесвания, продължиха директно към финала. Още 10 финалистки бяха класирани от Редакционния съвет на Dir.bg. А всички кандидатури бяха внимателно оценени от независимото звездно жури.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !