Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Кортни Кокс празнува рожден ден с Дженифър Анистън и Лиса Кудроу

отпечатай новината

18.06.2019 15:12 | Видян 2163 пъти

Кортни Кокс празнува рожден ден с Дженифър Анистън и Лиса Кудроу

I'll be there for you. Явно този рефрен с пълна сила важи за Дженифър Анистън, Лиса Кудроу и Кортни Кокс. Трите актриси се запознават на снимачната площадка на сериала Приятели през 1994г. и веднага се сближават.

Анистън играе разглезената Рейчъл Грийн, която се впуска в живота без никакъв опит и се надява приятелката ѝ от колежа Моника Гелър (Кортни Кокс) да я научи на всичко важно. Кудроу пък влиза в ролята на смахнатата, но истинска Фиби, която се опитва да пробие с музика в големия Ню Йорк.

И за трите това е първият мащабен проект, който ги изстрелва на върха в Холивуд през 90-те години. Сериалът изкара 10 много успешни години в телевизията и приключи през 2004 г. с много сълзи, благодарности и обещания за вечно приятелство между актьорите.

И докато мъжката част по-рядко се вижда да прекарват време заедно, то момичетата не пропускат възможността да се съберат.

Точно това се случи и този уикенд, когато Кортни Кокс навърши 55 години и отпразнува повода с най-близките си хора. Сред тях бяха Анистън и Кудроу, а снимки на трите се появиха в социалните мрежи.

„Колко съм щастлива да прекарам рождения си ден с тези двете? Обичам ви, момичета. Много“, написа рожденичката под снимка на трите жени в Инстаграм.

От своя страна Лиса Кудроу сподели снимка в своя профил с Кокс, на която се вижда двете да използват филтъра за тъжно човече и написа „Не забравяй, Корт, че аз винаги ще съм по-голяма от теб. Честит рожден ден“.

Това не е първото събиране на звездите. Те често вечерят и обядват заедно и дори си гостуват една на друга. Но въпреки това, и трите не дават надежди на феновете, че ще има нови сезони на Приятели.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !