Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кара Делевин потвърди връзката си с Ашли Бенсън

отпечатай новината

20.06.2019 14:11 | Видян 1943 пъти

Кара Делевин потвърди връзката си с Ашли Бенсън

Кара Делевин и Ашли Бенсън от дълго време отказват да потвърдят връзката си, но това се промени вчера, когато двете официално разкриха, че са заедно.

Първите слухове за връзката между модела и актрисата се появиха още миналия май месец, когато фенове ги забелязаха да се целуват.

След това те не престанаха да се крият, докато през септември за първи път бяха снимани навън заедно. Дори тогава, обаче, нито Кара, нито Ашли не потвърдиха, че са заедно.

“Не смятам да коментирам никакви романтични отношения, защото искам да запазя личният си живот личен”, каза в интервю актрисата от Малки, сладки лъжкини.

Въпреки това двойката продължава да качва общи снимки и да се появяват на събития заедно, без да показват твърде много близост. Това не попречи на хората в медиите да ги нападат за сексуалността им и те много пъти бяха принудени да адресират проблема.

Чак сега те потвърдиха отношенията си, повече от година след като са заедно и Кара обясни защо са избрали да го направят. Двете са почувствали, че сега е моментът заради 50-годишнината от Стоунуолските бунтове от страна на LGBTQ+ обществото.

Кара и Ашли избраха да го направят с видео, в което двете се целуват. Описанието под публикацията изписваше с цветни букви Pride.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !