Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Мъж беше намушкан по време на снимки на филм с Ан Хатауей

отпечатай новината

20.06.2019 14:26 | Видян 1408 пъти

Мъж беше намушкан по време на снимки на филм с Ан Хатауей

Мъж беше ранен по време на снимки. Това се е случило на снимачната площадка на филма Вещици, в който участват Ан Хатауей, Октавия Спенсър и Крис Рок. Инцидентът е станал в Хертфордшир, Източна Англия.

Пострадалият е член на екипа като той е бил намушкан и откаран в болница. В официално съобщение Уорнър Брадърс, на чиято снимачна площадка се е случил инцидентът, заявиха, че това е единичен случай и вече е предаден в полицията за разследване.

Според полицията, има задържан по случая. „В 12:35 полиция е била извикана на място в студиото Уорнър Брадърс, което се намира в Хертфордшир. Един мъж е с травма на врата. Друг мъж е задържан със съмнение, че се е опитал да нанесе сериозни телесни повреди и в момента е в ареста“, се казва в съобщението.

Предполага се, че мъжете се познават, а в момента тече разследване, което ще даде повече яснота около събитието.

Филмът Вещиците е римейк на класиката на Робърт Земекис от 1990 г. Хатауей ще играе Великата вещица. Историята разказва за 7-годишно момче, което се среща с истински вещици. Очаква се проектът да излезе през 2020 г., като така ще се отбележат 30 години от създаването на оригинала.

Снимка: Reuters
tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !