Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Две страхотни печалби от Еврошанс в Кърджалийско

отпечатай новината

26.06.2019 11:24 | Видян 884 пъти

Две страхотни печалби от Еврошанс в Кърджалийско

Числата са най-добрият приятел на човека, особено когато той играе Еврошанс . Това е аксиомата на късмета, която доказаха двама щастливци от Кърджали и Ардино, които спечелиха страхотни суми от любимата числова игра Еврошанс.

6 000 лева отидоха при Фани Киришева, която живее и работи в Кърджали. По професия Фани е готвач, но по призвание е изкусен познавач.

Голямата късметлийка разказва с истински ентусиазъм за изкуството да познаеш 8 от 8 числа в Еврошанс. Тя споделя, че играе с постоянни числа от създаването на играта и досега те са ѝ носили различни печалби.

Сега Фани решава да пробва със „случаен избор“ и той се оказва супер успешен, защото печели 6000 лева.

Недалеч от Кърджали, в съседния град Ардино, Метин Сарахмедов също прави страхотно попадение, като улучва 7 от 7 числа и това му носи 5 000 лева от Еврошанс.

Метин отишъл в пункта на Евробет вечерта, пуснал талон за 10 тегления и се прибрал. На следващия ден се върнал в пункта, за да го провери. Тогава разбрал, че е късметлия и че печели 5 000 лева.

Тегленията на играта Еврошанс можете да следите в пунктовете на Евробет и на eurobet.bg. Забавлявайте се и с новото мобилно приложение, което можете да свалите от ТУК.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !