Човешкото око - отворената врата към...

Човешкото око - отворената врата към душата: Фото на...

Времето решава кой срещаш в живота си

Времето решава кой срещаш в живота си, сърцето ти решава...

Меган си смени и годежния пръстен

отпечатай новината

25.06.2019 12:35 | Видян 1762 пъти

Меган си смени и годежния пръстен

Бунтът на Меган Маркъл срещу консервативния дух на монархията изглежда няма да приключи скоро.

При последната й поява наблюдателни репортери забелязаха, че тя е променила дизайна на годежния си пръстен.

Херцогинята е добавила към пръстена тънки халки, върху които има множество малки диаманти. Новият пръстен е красив и ефектен, както и съвсем нетрадиционен. Дори и за жени, които не принадлежат към британската кралска фамилия.

Промененият дизайн на пръстена Меган показа за пръв път при завръщането си от отсъствието по майчинство. Херцогинята се присъедини към цялата кралска фамилия за военния парад на 8 юни, с който всяка година се отбелязва рожденния ден на кралицата, макар той да е през април. За повода Меган бе избрала тоалет на Givenchy в консервативен тъмносин цвят, но пък допълнен от дълги кожени ръкавици.

Непокорното поведение на Меган Маркъл откакто е част от кралското семейство се приема със смесени чувства. Първоначално нейната естественост будеше симпатии – особено спонтанният начин, по който с Хари се държаха за ръка и се докосваха на публични места.

Неспазването на редица традиции обаче породи и сериозна вълна от недоволство. Настояването с принц Хари да заживеят в отделно имение, далече от Кейт и Уилям, смелите тоалети, решението да пътува до родната си Америка сама по време на бременноста бяха все ходове, които не допаднаха на британците.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !