Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кобрата финансира модния бизнес на Андреа

отпечатай новината

26.06.2019 17:59 | Видян 3417 пъти

Кобрата финансира модния бизнес на Андреа

Солидна финансова инжекция получила фолк певицата Андреа от своя любим Кубрат Пулев за подпомагане на бизнеса й с дрехи, научи Галерия. Жестът на боксьора е своеобразна молба за прошка заради целувката с журналистката Джени Суши. Гафът очевидно излезе на Кобрата солено по всички параграфи…

Модната линия Style by Andrea е замислена още през далечната 2014 г., когато певицата обеща на феновете си собствен бранд. Проектът доста се отложи във времето и едва през 2017-а започна да функционира, макар и доста слабо.

Андреа основно предлага рекламни фланелки с нейния лик, кейсове за телефони и други аксесоари. От известно време насам в рекламната страница на бранда могат да бъдат намерени и някои от роклите, с които певицата се е снимала в популярните си клипове.

Цени за тях обаче не са обявени, а за повече информация е оставен мобилен телефон за връзка. При позвъняване, никой не отговаря, установи бърза проверка на Галерия.

Мечтата на Андреа бе да си направи онлайн магазин и да стъпи по сериозно на пазара. За целта обаче й трябваха солидни средства, а откакто напусна Пайнер, музикалната й кариера дръпна доста назад. Участията й оредяха и все по-трудно успява да излезе с нов хит, камо ли да се радва на стабилни доходи.

Така гафът на Пулев със Суши дошъл тъкмо навреме за Андреа, която се възползвала от гузната съвест на половинката си. Тя го помолила да й помогне за бизнеса с дрехи, като според запознати стартовата сума е 20 000 лева – начален капитал, но не и финален.

Колежки на певицата имат сериозни съмнения, че новото й начинание ще процъфти, тъй като е в залеза на кариерата си. Феновете на Андреа намаляват правопропорционално на хитовете й и едва ли ще има много клиенти, желаещи да дадат 35 евро за тениска с принт на певицата. „Поне Кобрата си изкупи вината“, кискат се в поп фолк средите.

Припомняме, че Пулев сгафи сериозно, след като публично целуна журналистката Джени Суши по време на интервю след победата над Фюри. Репортерката реши да го съди за сексуален тормоз, а лицензът му в Северна Америка бе отнет за 6 месеца. През цялото време Андреа бе плътно до него, демонстрирайки подкрепа и привързаност. Близки до певицата обаче разкриха, че с Кобрата са били пред раздяла.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !